top of page
Wie is Joliek??
 
Mijn naam is Lieke. Nadat ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener heb afgerond ben ik gaan werken in de kinderopvang. Naast het werken met kinderen is koken mijn grote passie. Je kunt mij niet blijer maken met een goed stuk oude brokkelkaas of de geur van vers gebakken brood. "Joli" betekent in het frans "mooi", "aantrekkelijk" of "verrukkelijk" en dat is precies wat goed eten in mij los maakt!
 
Ik vind het belangrijk om kinderen in aanraking te laten komen met  gezonde voeding en vooral het plezier van koken te laten ontdekken. Daarnaast is het van groot belang onze kinderen te leren dat voedsel niet uit de supermarkt, maar uit de grond komt. Ik werk daarom met biologische / pure ingrediënten en seizoensgebonden producten.
 
Tijdens de kooklessen die ik geef op bijvoorbeeld BSO’s, kinderdagverblijven en scholen leer ik kinderen de basistechnieken van het koken.
Hoe leuk is het om je eigen appelmoes, jam, pompoensoep of pesto te maken? Kinderen in aanraking laten komen met eten en koken vind ik het mooiste wat er is.
 
Daarnaast is het ook mogelijk om Joliek in te huren voor kinderfeestjes op locatie. Samen kunnen we bijvoorbeeld. pizza maken, sushi rollen of natuurlijk een heerlijke verjaardagstaart versieren…
bottom of page